Vacature Yoga docent

Ben jij een yogadocent en opzoek naar een mooie studio en een leuk team om onderdeel vanuit te maken? Wil je jouw expertise kwijt in een heerlijke les? Lees dan snel verder, wellicht is onze vacature iets voor jou! 

Vacature yoga docent (vaste les)

Zenergie heeft nog maar kort haar deuren geopend en ziet nu al potentie om een les op het rooster erbij te zetten. Heb jij zin in een hele nieuwe groep? Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Ga dan met ons in contact. 

Aan welke lessen denken wij?

 1. Zwangerschapsyoga 
 2. Yin 
 3. Broga (yoga voor mannen)
 4. Power yoga of sportyoga 

Het gaat in het begin om 1 uur per week. De dag en het tijdstip is in overleg, net als het tarief.

Meer informatie? Laten we bellen: 06-38679355

Vacature yoga docent (inval les)

Bij Zenergie zijn we helaas ook wel eens ziek, genieten we van een vakantie of het leven gebeurt waardoor onze les niet door kan gaan. Voordat soort momenten zijn we opzoek naar een netwerk van docenten die willen en kunnen invallen. Lijkt het jou leuk om zo af en toe eens bij te springen? Laat het ons zeker weten, onze dank is groot!

Nelli en Roos van Zenergie in bootpose

Invaller gezocht tijdens zwangerschapsverlof

Voor mijn vaste yogalessen ben ik opzoek naar een inval docent gedurende mijn zwangerschapsverlof. Wil je blijven na mijn verlof? Dan is dat geen probleem en zetten wij je graag op het rooster als vaste docent. 

Periode: (Maart), April, Mei, Juni , Juli 2022.

Lessen: Maandagavond 20.00 – 21.00 uur Yin yoga / Woensdagavond 19.00 – 20.00 Yin yoga & 20.15 – 21.15 Power yoga

Doelgroep: Beide avonden hebben een vaste groep mensen, waarbij de maandagavond druk bezocht is en de woensdagavond upcoming. Dit betekend dat je maandag een groepsgrote van 15 to 20 man doceert en Woensdag variërend van 5 tot 10.

Ongeschreven regels: Na iedere les bieden we onze deelnemers een kop thee aan en nemen we de tijd voor een fijne en passende afronding. Ook bereiden we de lessen individueel voor. Dit bekend dat je je eigen sequence maakt, maar ook dat je de zaal inricht zoals jij dat prettig vind. (Denk hierbij aan: Matjes klaar leggen met de nodige props)

Schoonmaak: Het schoonmaken van de zaal komt niet voor de rekening van de docent, dit verzorgen wij voor jullie. Eveneens als de aanwezigheid van kaarsen, wierook etc. 

Toekomst perspectief: Heb je het naar je zin bij ons in de studio, dan zouden wij het leuk vinden als je blijft. Idealiter op deze momenten, maar een andere dag, tijdstip en les is bespreekbaar. Spreekt juist het tijdelijke karakter van de vacature jou aan? Dat kan ook, dan neem ik de lessen na mijn zwangerschap met liefde weer over.

Ik hoop dat je enthousiast bent en het lijkt ons leuk je te ontmoeten. Join our team!

Boom houding duo yoga pose
Reversed warrior of Sun warrior Nellie en Roos

Karma yoga

Dat yoga onze passie is dat is duidelijk! En om tegenwoordig een draaiende studio te hebben is er meer nodig dan alleen maar leuk lessen. Zo hebben we ontzettend veel ambitie en kunnen wij de hulp van vrijwilligers goed gebruiken. 

Wil jij bijvoorbeeld betrokken raken bij:

 • Het opzetten van een community 
 • Blogs schrijven 
 • Online yogalessen aanbieden 
 • Online yoga Nidra’s inspreken
 • Content maken 
 • Een boek schrijven
 • Of heb jij een heel ander doel en denk je dat wij daar in mee kunnen helpen?

Laten we in contact komen, want teamwork is de dreamwork!

Wist je dat onze intentie kaarten gemaakt zijn door een groep power lady's op vrijwillige basis?