Yoga lesrooster

Je bent slechts 1 les verwijderd van een heerlijk zenmoment en een unieke ervaring. Zenergie gelooft in down-to-earth yogalessen, die voor iedereen bereikbaar zijn. Zin in yoga? Vraag een proefles aan!

Maandag

Yin yoga – 20.00 tot 21.00 

Woensdag

Yin yoga – 19.30 tot 20.30 

Power yoga – 20.35 – 21.35 

Donderdag

Ashtanga LED – 10.00 – 11.30

Wat is yin yoga?

Yin yoga is een rustige yogastijl waarbij dieper liggende spieren, pezen en voornamelijk het bindweefsel worden gestimuleerd.

Door het rustige karakter van de les is er voldoende tijd om het meditatieve karakter van yoga meer aandacht te schenken. 

Yin yoga verbetert de mobiliteit van het lichaam en is favoriet bij mensen die willen opladen, in balans komen, leniger willen worden, op zoek zijn naar meditatie, rusten, lekkerder in hun vel willen komen, een positiever zelfbeeld willen creëren en nog 100 redenen. 

Het effect van Yin yoga is moeilijk in woorden uit te drukken. Kom een keer mee doen en ontdek het zelf. 

Wat is power yoga?

Power yoga is een work-out. Het is een les waarbij het lichaam en de mindset worden uitgedaagd. Het zweet ligt op je mat en je traint je lijf op kracht, uithoudingsvermogen en het creëren van lengte. 

Tijdens de les komen uitdagende houdingen naar voren en je zult na een aantal weken direct resultaat zien. 

Wees niet bang om je grenzen te overschrijden; het is en blijft yoga.

De les heeft een mooie op- en afbouw, waardoor het lichaam meer kan dan bij een reguliere andere sportles. 

Ben jij het type “yoga, dat doe je toch met 2 vingers in je neus?!”, dan nodigen wij je met een glimlach uit. En no offense, dat dacht ik vroeger ook.

Wat is Ashtanga?

Ashtanga yoga is een dynamische vorm van yoga, waarbij je uitgedaagd wordt op je eigen niveau. Je beoefent een vaste reeks aaneengeschakelde houdingen welke de docent je stukje bij beetje leert.

Door de continue herhaling van de reeks, kun je je concentreren op het verbeteren van je houding, voelen hoe je lichaam functioneert en de verdieping opzoeken.

 

Meest gestelde vragen:

Inprincipe hoef je niets mee te nemen, de studio is voorzien van al het materiaal welke je kan lenen. Gebruik je liever je eigen spullen, dan mag je die ook meenemen. Bij Yin yoga is het wel fijn als je warme sokken en een trui mee neemt, bij yin yoga koelt het lichaam af doordat je meer ontspant.  

Dat is voor iedereen verschillend. Graag helpen we je bij het maken van een keuze door (telefonisch) contact te hebben. Ook is het mogelijk om een proefweek te nemen. Voor een proefweek betaal je €15,- en kun je onbeperkt van alle lessen gebruik maken gedurende die week. 

Stuur een berichtje naar mij: 06-38679355 of via info@zenergieyoga.nl en ik reserveer een mat voor je. 

Alle strippenkaarten zijn 6 maanden geldig. 

Alle lessen welke bij ons op het rooster staan. inclusief de pop-up lessen.

De intensiteit van een yogales hangt af van welke vorm yoga je kiest. Daarnaast is yoga op ieder niveau te volgen. De docent daagt de ene deelnemer meer uit en de andere deelnemer word begeleid om niet over zijn of haar grens te gaan. 

Met 95% van de blessures kun je deelnemen aan een yogales. Laat vooraf weten wat je blessure is en de docent zal je begeleiden in de verschillende mogelijkheden.

Tarieven

Losse les = €14,-

Strippenkaart = €105,- voor 10 lessen

Kennismakingsweek = €15,- 

Proefles = Gratis 

Aanvullende informatie informatie:

  1. Voor alle lessen dien je je vooraf aan te melden bij Roos. Dit kan via de Momoyoga app of wanneer het je eerste keer is via info@zenergieyoga.nl of een WhatsApp naar: 06-38 67 93 55
  2. Een losse les geeft je toegang tot een keer yoga.
  3. Een strippenkaart is 6 maanden geldig.
  4. Een kennismakingsweek is voor nieuwe yogi’s. Deze week geeft je 7 dagen onbeperkt toegang tot het volgen van onze yogalessen.
Versie 2