In to the heart - dagretraite

Deze dag op 4 juni 2023 is een uitnodiging voor jezelf om te vertragen, verzachten en verbinding te maken met wat er in jou leeft. 

Het door blijven gaan, het altijd aan staan en er altijd voor iedereen zijn is iets wat je waarschijnlijk (heel) goed kent. Even niets doen of stil staan wordt je ongeduldig van en zie je als achteruitgang.

Je hart en je lichaam verlangen naar rust en ontspanning, iets wat voor je hoofd een uitdaging is. Zie deze dag als uitnodiging om de eerste (kleine) stap te zetten naar dat waar je hart en lichaam zo naar verlangen en je ze ook graag wilt geven.

Hoe ziet de dag eruit?

Je kunt deze dag volledig ontspannen en achteroverleunen. je hoeft niets te doen, alleen te zijn.

om 09.30 uur wordt je ontvangen met koffie, thee en wat lekkers, daarna openen we de dag met elkaar. Op het programma staat meditatie met cacao, een ademsessie, beweging, yoga nidra, schrijven en yin yoga. Tussen de middag zal er een volledig verzorgde lunch zijn.

Mocht je met een onderdeel van het programma minder of niet bekend zijn, dat is geen enkel probleem. Nieuwsgierigheid is voldoende! 

Rond 16.00 uur ronden we de dag af en ga je ontspannen naar huis.

  • De locatie van de retraite is: Zenergie Yoga studio, Moolhoek 5, Rockanje.
  • Mocht je dieetwensen hebben, laat dit ons weten bij de aanmelding.
  • De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling via de betaallink.
  • Betaling in termijnen is helaas niet mogelijk.
  • Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief en is teruggaaf van de betaling niet meer mogelijk.
  • Prijs is €110,- de dag is volledig verzorgd en je hoeft nergens aan te denken. Koffie, thee, cacao, snacks en een compleet verzorgde lunch. Schrijf je je voor 1 mei 2023 in dan ontvang je 10% korting!

Ja ik geef mij op en ben er op 4 juni 2023 bij!

Praktische zaken

Wij organiseren deze retraite met veel liefde en kijken er ontzettend naar uit om je te ontmoeten en te ontvangen. Je bent welkom met heel je zijn!

Liefs, Sabine & Roos